Skip to main content

Zevana brugervilkår og -sikkerhed

Persondatapolitik

Her på siden kan du finde en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi behandler og indsamler oplysninger om dig (persondata). Vores persondatapolitik omfatter de oplysninger, vi indsamler om dig gennem www.zevana.dk  og annoncer samt de oplysninger, du selv giver os f.eks. ved ordre eller tilmelding til nyhedsbrev.

Har du spørgsmål til persondatapolitikken eller de oplysninger, som Zevana er dataansvarlige for, er du velkommen til at kontakte os.

Hvordan håndterer  vi personoplysninger hos Zevana?

Når du besøger Zevana.dk og/eller placerer en ordre, indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi indsamler oplysninger om din IP-adresse, din enhed, browsertype og styresystem. Når du placerer en ordre, videregiver du oplysningerne: navn, adresse, mail, telefonnummer, betalingsoplysninger og ordreoplysninger i vores system, sådan at vi kan behandle din ordre. Når vi indsamler dine personoplysninger via cookies eller via check-out, beder vi dig bekræfte, således du er informeret og bekræfter den gældende persondatapolitik. 

Vi gemmer dine ordreoplysninger for at se, hvilke produkter du har udvist interesse for, hvornår du har handlet, og om vi har tidligere handelshistorie på dig. Dette gør vi også for at kunne leve op til gældende lovgivning om regnskab.

Formålet med at indsamle cookies og informationer, når du besøger vores website, er, at vi kan forbedre din oplevelse som besøgende på www.zevana.dk. Vi bruger blandt andet også oplysningerne til vores retargeting annoncer, for at kunne tilbyde dig målrettede og relevante tilbud.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi data som e-mail, navn, telefonnummer, klikrate, IP-adresse og åbningsrate. Det gør vi for at kunne optimere og levere relevante nyhedsbreve, samt internt at kunne analysere dataen for hvordan vores nyhedsbreve performer. Tilmelding til nyhedsbrev har typisk en fordel i form af en velkomstrabat, men er udelukke frivillig og kan til enhver tid afmeldes.

Hvem modtager dine oplysninger?

www.zevana.dk videregiver oplysninger til tredjeparter indenfor EU, herunder: GLS, Quickpay og nets, eller hvad måtte være relavant for at kunne gennemføre din ordre. Derudover deler vi også dine oplysninger til tredjeparter udenfor EU, herunder blandt andet Facebook, Google. Når du handler hos www.zevana.dk er vi nødt til at dele oplysninger med samarbejdspartnere, for at kunne håndtere og fuldføre en ordre samt lave målrettede annoncer.

GLS og Peak Systems ApS: Benyttes til håndtering og forsendelse af din ordre, hvorved vi er nødt til at videregive informationer som navn, adresse, mail og telefonnummer.

Quickpay: betalingsgateway vi benytter til håndtering af betalinger på www.zevana.dk. Det er nødvendigt at videregive visse persondata for udelukkende at kunne tage imod og administrere betalinger og refunderinger.

Besøgendes rettigheder

Du har ret til at blive informeret om, hvilke persondataoplysninger vi har om dig. Ønsker du at få disse informationer udleveret, kontakt os da på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Herefter skal du bekræfte din identitet for os, førend vi kan give dig dine oplysninger. Såfremt nogle af informationerne er forkerte, har du ret til at få opdateret oplysningerne. Har vi ikke længere retsgrundlag for at opbevare nogle / alle dine persondata, kan der være tilfælde, hvor du har ret til at få helt eller delvist slettet oplysninger om dig. Ønsker du at tilbagekalde samtykke af persondata, kontakt os da pr. mail. Du har ret til at klage over behandling af dine persondata til datatilsynet eller gennem os via mail.

Dine persondata i forbindelse med tilmelding til f.eks. nyhedsbrev slettes ikke, medmindre du beder os om det, og vi ikke har et legitimt grundlag for at gemme disse. Dine persondata i forbindelse med et køb hos www.zevana.dk gemmes som udgangspunk i 5 år.

Zevana er ansvarlige for indsamling af persondata. Har du spørgsmål kontakt os venligst på www.zevana,dk

× Progressive Web App | Add to Homescreen

Tryk på ikonet for at installere denne webapp på din iPhone/iPad. Progressive Web App | Share Button Og derefter Tilføj til startskærmen.

× Installer webapp
Mobile Phone
Offline - Ingen internetforbindelse
Offline - Ingen internetforbindelse